page_banner

Експонирана Евроазија 2022 година

expomed-1

Експонирана Евроазија 2022 година

29-тото издание на Expomed Eurasia се одржа на 17-19 март 2022 година во Истанбул.Со над 600 изложувачи од Турција и странство и 19000 посетители само од Турција и 5000 меѓународни посетители, Expomed Eurasia беше голем успех за здравствената индустрија.Скоро 30 години Expomed Eurasia стана водечки медицински саем не само во Турција, туку и во поширокиот Евроазиски регион.
 
Jiangxi ZhuoRuiHua Meidical instruments Co., Ltd, бројот на штандот е 523D, кој главно се занимава со истражување и развој, производство и продажба на ендоскопски дијагностички инструменти и потрошен материјал.
Нашите главни производи вклучуваат: форцепс за биопсија за еднократна употреба, четка за цитологија за еднократна употреба, игли за инјектирање, хемоклип, хидрофилна водичка жица, корпа за екстракција на камења, замка за еднократна употреба за полипектомија итн., кои се широко користени во ERCP, ESD, EMR итн.
 
На Саемот, додатоците за ендоскопија на Жуо Руихуа беа добредојдени од публика од целиот свет, а многу клиенти правеа нарачки на сцената, кои постигнаа голем успех.

news
news
news
news
news
news

Време на објавување: мај-13-2022 година