page_banner

Преглед на изложба | Zhuoruihua Medical ве поканува да присуствувате на Меѓународната медицинска изложба (MEDICAL JAPAN) Јапонија (Токио)!

Во 2024 година „Медицинска Јапонија Токио меѓународна медицинска изложба“ ќе се одржи во Токио, Јапонија од 9-ти до 11-ти октомври! Медицинска Јапонија е водечка сеопфатна медицинска изложба од големи размери во медицинската индустрија во Азија, која го покрива целото медицинско поле! Одделот за медицинска надворешна трговија на ZhuoRuiHua ќе донесе цела палета на производи на оваа конференција. Искрено ги поздравуваме сите експерти и партнери да ги посетат и да дадат насоки!

Информации за изложбата:

Osaka International Medical Expo Japan е сеопфатна медицинска изложба во Азија. Составен е од Hospital + Innovation Expo Japan, International Nursing and Nursing Care Expo и International Medical Equipment Development Japan. Expo-MEDIX Osaka за развој на медицински уреди), Int'I Pharmaceutical R&D and Manufacturing Expo Osaka, Regenerative Medicine Expo & Conference Japan, Medical IT Solutions Exhibition IT Solutions Expo) се состои од шест професионални изложби. Изложбата е поддржана од 80 влади и организации од медицинската индустрија, вклучувајќи ги Кансаи Метрополитен Алијансата, Јапонското Министерство за здравство, труд и благосостојба и Јапонската алијанса за медицински уреди (JFMDA). Во 2023 година, ќе има 1.043 изложувачи од 24 земји и региони, вклучувајќи ги Австралија, Франција, Германија, Италија и Кина, 23.723 професионални посетители и трговски промет од приближно 130 милиони американски долари.

Опсег на експонати: медицинска опрема, медицинска опрема, медицински помагала, болнички материјали, материјали за еднократна употреба, медицинска ИТ технологија, IVD (ин витро дијагностичка) опрема, реагенси, дијагностика со слики, резерви за медицинска сестра, материјали за рехабилитација, материјали за хигиена, делови за медицински уреди , Електронски делови, машини за полнење цевки, филтри, пумпи, истражување на клетки, регенеративна медицина и развој, итн. Zhuoruihua Medical на изложбата ќе изложи целосен опсег на ESD/EMR, ERCP, основна дијагноза и третман и производи од уринарниот систем. Искрено ве покануваме да ја посетите и да дадете насоки.

Преглед на штанд

1. Локација на штанд:

图片7

2. Време и место

Датум: 9-11 октомври 2024 година

Време: 10:00-17:00 часот (JST)

Место: Чиба Макухари Месе

图片8

Приказ на производот

图片11
图片12

Покана картичка

图片9

Ние, Jiangxi Zhuoruihua Medical Instrument Co., Ltd., е производител во Кина специјализиран за ендоскопски потрошен материјал, како што себиопсија форцепс, хемоклип, полип замка, игла за склеротерапија, спреј катетер, четки за цитологија, водилка, кошница за вадење камен, назален билијарен дренажен катетеритн.кои се широко користени воEMR, ESD, ERCP. Нашите производи се CE сертифицирани, а нашите погони се ISO сертифицирани. Нашите производи се извезени во Европа, Северна Америка, Блискиот Исток и дел од Азија, и нашироко го добиваат клиентот на признание и пофалба!

图片10

Време на објавување: 20-септември 2024 година